Educació, ciutat i comunicació és una de les propostes definides dins de la setena dimensió del Projecte educatiu de ciutat de Barcelona (PEC-B). Les accions que es deriven d'aquesta dimensió persegueixen l'objectiu de promoure l'educació en comunicació potenciant les activitats d'apropament entre els mitjans de comunicació i les escoles i entitats d'educació no formal i d'educació d'adults.

Una de les accions proposades es presenta en aquest espai WEB, en concret es mostra un recull d'experiències desenvolupades per diferents col·lectius de la ciutat de Barcelona per a treballar l'educació en comunicació audiovisual. Aquestes estan classificades segons quatre categories per a una còmoda i fàcil búsqueda.

     
       
   
           
       
 
Fitxa d'experiències(word)    
APUNTA LA TEVA. ENVIA-LA A: mitjans@pangea.org
                       
 

Ho veureu millor amb Internet Explorer , 1024x768
Darrera actualització: maig de 2007

   
Teleduca. Educació i Comunicació PEC Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors Teleduca Institut d'Educació. Ajuntament de Barcelona Barcelona Visual Sound Banda Visual Centre Garcilaso Drac Màgic Escola Solc IES Fòrum 2004 MAPASONOR TEB. Associació per a joves Tortuga Roja